Legends Live in Manege de Molenheide.
Legends Live in Manege de Molenheide. Foto: Ron vd Oetelaar

Tribute Legends XL

zaterdag 26 november 2022 18:00

SCHIJNDEL | Benelux’ grootste tribute boekingskantoor TIRR Music Agency en evenementenorganisatie Event Warehouse hebben hun krachten weer gebundeld voor een nieuwe spectaculaire editie van Tribute Legends XL - voorheen Legends Live - die plaats zal vinden op zaterdag 26 november november in manege De Molenheide te Schijndel, de iconische locatie van de vroege(re) edities van Paaspop.

De vorige edities van Tribute Legends XL in 2019 en 2022 bleken meteen een schot in de roos te zijn. Niet alleen verkocht dit favoriete publieksevenement ruim op voorhand uit; het publiek genoot ook dusdanig van de absolute wereldtop van tribute bands op drie podia, dat er op veler verzoek dit jaar een derde editie komt.

De eerste tribute bands zijn aangekondigd en staan garant voor onder meer special effects, adembenemende shows en vooral veel spektakel: Queen (Mother Mercury BE), AC/DC (ACinDC), Muse (Musest), The Prodigy (Prodigy XL), Bob Marley (Panache Culture BE), Anouk (Woman), Coldplay (The Scientists), Foo Fighters (In Your Honor BE),  U2 (Like U2), Nirvana (In Utero) en more to be announced.

Veel dichter bij het origineel komen dan via deze bands is haast niet mogelijk. Tribute Legends garandeert een avond met food & drinks; met drie stages waar maar liefst 15 tribute bands zullen optreden en waar alle zintuigen worden geprikkeld en op scherp worden gesteld middels een boost van adrenaline, dopamine en endorfine.

Ticket info

De ticketverkoop start zaterdag 24 september om 11.00 uur via www.tributelegends.nl

Early Bird - €25,-

Regular - €29,-

Bezoekers die met een groep komen, pakken met het bestellen van groepstickets een korting.

Online

Website: www.tributelegends.nl

Facebook: https://www.facebook.com/tributelegendstour

Instagram: @tributelegends

Locatie