Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Andries Tunru“In theorie”

vrijdag 7 oktober 2022 20:30

SCHIJNDEL | Regelmatig kun je bij Spectrum Podium komen genieten van een theater- of filmvoorstelling. Op 29 september zal de voorstelling “In theorie” te bezoeken zijn welke gespeeld wordt door Andries Tunru.

Beschrijving voorstelling

Snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru, winnaar van onder andere de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn (en daarmee onze) binnenwereld.

Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

De entree bedraagt € 19,-. Kaartjes zijn hier te koop: https://ap.lc/a9H68

Locatie