Afbeelding
Foto: Keetels

Beholders Surprise Doc 1

donderdag 6 oktober 2022 19:30

Laat je verrassen en verwonderen!

Het is de ervaring dat je enorm verrast kunt worden als je een documentaire bezoekt, waarbij je van tevoren niet weet waar die over gaat. Vooral van de vrijwilligers van Beholders werd teruggehoord dat ze zonder verwachting naar een documentaire gingen waar ze bij ingedeeld waren, maar dat dat uiteindelijk de film was die ze het meest geraakt had. Een ervaring die Beholders graag voor alle bezoekers mogelijk maakt.

Daarom zijn er drie Suprise Docs geprogrammeerd. Alle drie die documentaires worden slechts één keer vertoond en zijn verder niet te zien in het reguliere programma. Zodra we weten welke documentaire het wordt zullen we wel iets laten weten over de duur, de taal en de ondertiteling.

Duur: 2×25 min
Gesproken taal: Nederlands
Ondertiteling: Geen

Tickets voor deze suprisedoc zijn hier te bestellen: https://beholders.nl/tickets-cart/

Locatie