Afbeelding
Foto: Keetels

Beholders - Clean Hands

donderdag 6 oktober 2022 20:30

Over familie, armoede, hoop en de uitdagingen van het leven

Clean Hands is gemaakt in een periode van zeven jaar, van 2011 tot 2018, in Nicaragua. We volgen de familie Lopez in hun poging om te overleven. Hun achtergrond? La Chureca. Een van de grootste vuilnisbelten van Midden-Amerika. We zien het leven op de vuilnisbelt, de uitzichtloosheid en de kinderen die niet beter weten. Het gezin krijgt vanuit een stichting de kans op een huisje met een eigen erf en de mogelijkheid voor de kinderen om naar school te gaan. Een nieuw leven, dat nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

De documentaire gaat over familie, over extreme armoede, over hoop en de onschuld van kinderen, over redding en over de uitdagingen die we allemaal tegenkomen in het leven.

Bestel hier je tickets: https://beholders.nl/tickets-cart/

Duur: 98 minuten
Gesproken taal: Spaans
Ondertiteling: Engels
Regisseur: Michael Dominic
Jaar: 2019


Locatie