Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Spectrum film “Elvis”

dinsdag 11 oktober 2022 20:00

SCHIJNDEL | Regelmatig kun je bij Spectrum Podium komen genieten van een theater- of filmvoorstelling. Je kunt op 11 oktober de film “Elvis” komen bekijken.

Beschrijving film

Elvis is film over het leven en de muziek van Elvis Presley. In dit filmische drama zien we het leven van Elvis (Austin Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).


Locatie