Afbeelding
Foto:

Repair Café Schijndel

zaterdag 1 oktober 2022 13:00 t/m 15:30

SCHIJNDEL | Op zaterdag 1 oktober is er tijdens de open dag in ‘t Spectrum een Repair Café.  U kunt hier dan zien welke reparaties allemaal mogelijk zijn. Vanaf 13.00 uur bent u welkom in  ’t Spectrum. 

Repair Cafe Schijndel is onderdeel van het wereldwijde Repair Cafe. Alle Repair Cafe’s zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Materialen die gebruikt worden bij reparatie worden in rekening gebracht, verder zijn er geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. U kunt samen met de specialisten en vaklieden repareren onder het genot van koffie en thee.

In Repair Cafe Schijndel worden 4 disciplines onderscheiden:

  • Slijpen: U kunt hier huishoudmessen en scharen laten slijpen. Ook ander gereedschap zoals, houtbeitels en kettingen van kettingzagen.
  • Fietsenmaker: U kunt hier terecht voor het stelen van remmen en versnelling, repareren van banden en verlichting.
  • Textiel: U kunt hier terecht voor herstel en verstel werkzaamheden, inkorten van kleding door en met onze coupeuses.
  • Elektro: Hier kunt u elektrische apparaten repareren of laten repareren onder deskundige begeleiding. Denk hier aan strijkijzers, stofzuigers, koffiezetapparaten lampen.

Heeft u niets te repareren, maar kunt u door uw specialistische kennis op een van deze gebieden of een ander vakgebied een bijdrage leveren aan het Repair Cafe Schijndel, kom dan eens langs op elke 2de donderdag van de maand vanaf 13:00 tot 15:30.

Locatie

  • SCC 't Spectrum

    Steeg 9
    5482WN Schijndel