Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Open dag in ’t Spectrum!

zaterdag 1 oktober 2022 11:00 tot 15:30

SCHIJNDEL | Benieuwd naar de hout-, metaal- en fietswerkplaatsen van de SOK? Een apparaat laten maken door het Repair-café? Graag een kijkje nemen achter de schermen bij Omroep Meierij? Geen idee wat Welzijn De Meierij en Vluchtelingenwerk zoal doen? Nieuwsgierig naar de expositie van KEG? Ontdek wat er nog meer te doen is!

Op zaterdag 1 oktober stellen de gebruikers van ’t Spectrum hun deuren open voor publiek! Een mooie kans om te ontdekken wat hier allemaal gebeurd. Ook interessant als je even wil snuffelen aan de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of opzoek bent naar een leuke cursus. Natuurlijk is de horeca open en zijn er activiteiten voor jong en oud!

Iedereen is van harte welkom! Wij zien jullie graag verschijnen op zaterdag 1 oktober van 11.00u tot 15.30u in ’t Spectrum; entree is gratis!

Locatie