Angelo Meijers
Angelo Meijers Foto:

Lezing: ‘Hoe maken we een mooiere wereld met elkaar’

zaterdag 1 oktober 2022 14:00

SCHIJNDEL | Angelo Meijers organiseert op zaterdag 1 oktober een lezing met als titel ‘Hoe maken we een mooiere wereld met elkaar’. 

Angelo is een veel gevraagd spreker in Nederland en België. Zijn inspiratie en inzichten over de transformerende tijd waarin we nu leven geven veel mensen steun en vertrouwen in een mooie toekomst. Een wereld waarin liefde en verbinding centraal staan. Zijn verfrissende visie biedt mensen helderheid en inzicht op de weg naar innerlijke bevrijding. Met zijn vriendelijke Limburgse accent weet hij recht voor zijn raap, vanuit zijn hart mensen te inspireren en heilige huisjes aan het wankelen te brengen. Niets is wat het lijkt en Niets is onmogelijk!

In zijn lezingen en masterclasses praat hij over de innerlijke transformatiemogelijkheden van deze tijd alsmede praktische handvaten geeft om temidden van alle chaos en stress toch een staat van innerlijke vrede en harmonie te creëren. Thema’s die de revue passeren zijn onder andere:

- denken vanuit je hart
- bewustzijn en hogere frequenties
- in je eigen kracht gaan staan
- vrij worden van angst en stress
- persoonlijke en maatschappelijke transformatie

De lezing is op zaterdag 1 oktober 14.00u, de inloop is vanaf 13.30u en kost 12,50 per persoon. De lezing wordt gehouden bij Cafe-Zaal ‘t Zuid, Plein 1944 22, 5481 AR Schijndel. Reserveren kan via https://form.jotform.com/213411315824345 of mail naar torosano@gmail.com. Meer info kan je vinden op zijn website: www.angelomeijers.com

Locatie

  • Cafe 't Zuid

    Plein 1944 22
    5481AR Schijndel