Afbeelding
Bas Ulehake

Spectrum Podium - Het Muizenhuis/Sam en Julia op reis

zondag 16 januari 2022 11:00

Voor alle kinderen van 3 jaar en ouder is er op zondag de kindervoorstelling “Het Muizenhuis/Sam en Julia op reis” te bekijken. De voorstelling zal om 11.00 uur starten. 

Entree is €10,00

Reserveren kan via deze  link: https://www.blauwekei.nl/agenda/3746/Sam_Julia_Op_Reis_3_/Het_Muizenhuis

Beschrijving voorstelling:

De wereld van Het Muizenhuis, van muisjes Julia en Sam, komt in deze muzikale theatervoorstelling op een bijzondere manier tot leven. Julia is supernieuwsgierig en reuze eigenwijs. Sam is superverlegen en reuze braaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze wonen in het Muizenhuis, zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen. In deze voorstelling maken Julia en Sam samen met Opa Zeeman een onvergetelijke reis langs verre landen, vreemde talen, wonderlijke gewoontes en heerlijke muziek. Ze ontdekken dat vreemd helemaal niet zo vreemd is. En thuis is waar je je muis voelt.

Locatie