• Alles
  • (14)
    Evenement

Tweede editie van ‘Alle remmen los inschuur’ in de Manege

zaterdag 20 november 18:00 uur

Tom Hellings

SCHIJNDEL | Na de zeer succesvolle uitverkochte 1e editie van indoor festival Alle Remmen Los Inschuur in november 2019, wordt op zaterdag 20 november van dit jaar de 2e editie gehouden, wederom in Manege De Molenheide in Schijndel. 

De line-up is als volgt: Rowwen Hèze, BZB, The Wetnecks (USA), WC Experience, Mooi Wark, Høken met de Heinoos en Jaman dut Voedertietels.

Net als in 2018 en in 2019 zou tijdens Hemelvaart het outdoor rockfestival Alle Remmen Los plaatsvinden op Festivalterrein Gras Erop, aan de Laageindsedijk in Loosbroek. Vorig jaar gooide het coronavirus echter roet in het eten en ook dit jaar is het evenement opnieuw afgelast. Dat betekent dat tickethouders nog een jaartje geduld moeten hebben: tickets voor de 2020-editie zijn/blijven geldig voor Alle Remmen Los 2022.

Omdat gastheer BZB er niet de band naar is om dit Hemelvaartweekend ongemerkt (lees: zonder een BZB waardig feestje) voorbij te laten gaan, organiseerden de Nederfolk rockers een online editie in De Pul in Uden die via een gratis live stream massaal werd bekeken. Tijdens deze stream maakte BZB-frontman Fred van Dijk bekend dat op zaterdag 20 november de 2e editie van Alle Remmen Los Inschuur (de indoor versie dus) in Manege De Molenheide te Schijndel zal worden gehouden.

De ticketverkoop start a.s. zaterdag 15 mei om 11.00 uur via www.alleremmenlosinschuur.nl


deel deze activiteit