• Alles
 • (1)
  Sport
 • (42)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (10)
  Theater

Spectrum Podium - Lennon en McCartney Acoustic/Two of us

donderdag 10 februari 20:30 uur

Bas Ulehake

Liefhebbers van Beatles muziek kunnen op 10 februari 2022 in ‘t Spectrum terecht voor de voorstelling Lennon en MCCartney Acoustic/Two of us” waarin Jop Wijlacker en Dennis Kolen u mee terugnemen naar de jaren 60 en 70 waarin de Beatles razend populair waren. De voorstelling zal om 20.30 uur van start gaan.

Entree is €18,50

Reserveren kan via deze link: https://www.blauwekei.nl/agenda/3768/Two_Of_Us/Lennon_McCartney_Acoustic

Beschrijving voorstelling:

Voor Jop en Dennis, beiden opgegroeid met de songs van John Lennon en Paul McCartney, was het logisch: hun volgende voorstelling moest gaan over het legendarische duo. Het talent van Lennon en McCartney en hun bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie. Deze show is een nostalgische reis langs het beroemde Strawberry Fields, de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, de kroegen van Hamburg en uiteindelijk Across The Universe. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs.

Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen stonden in 2019 in Spectrum Podium Schijndel met een Simon & Garfunkel tribute.
deel deze activiteit

Locatie

SCC 't Spectrum
Schijndel
Steeg 9
5482WN


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.