• Alles
 • (3)
  Sport
 • (17)
  Evenement
 • (14)
  Film
 • (5)
  Muziek
 • (17)
  Theater

Repair Café bij Welzijn de Meierij

donderdag 12 augustus 13:30 t/m 16:00 uur

Nu de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld zijn kan ook het Repair Café weer van start gaan. U kunt donderdag 12 augustus, na aanmelding, weer terecht bij het Repair Café van van Welzijn de Meierij. U kunt u reparatie aanmelden via telefoon: 073-5441400 of via e-mail: info@welzijndemeierij.nl

Repair Cafe Schijndel is onderdeel van het wereldwijde Repair Cafe. Alle Repair Cafe’s zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Materialen die gebruikt worden bij reparatie worden in rekening gebracht, verder zijn er geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. U kunt samen met onze specialisten en vaklieden repareren onder het genot van koffie en thee.

In Repair Cafe Schijndel worden 4 disciplines onderscheiden: 

Slijpen: 

U kunt hier huishoudmessen en scharen laten slijpen. Ook ander gereedschap zoals, houtbeitels en kettingen van kettingzagen.

Fietsenmaker:

U kunt hier terecht voor het stellen van remmen en versnelling, repareren van banden en verlichting.

Textiel:

U kunt hier terecht voor herstel en verstel werkzaamheden, inkorten van kleding door en met onze coupeuses. 

Elektro:

Hier kunt u elektrische apparaten repareren of laten repareren onder deskundige begeleiding. Denk hier aan strijkijzers, stofzuigers, koffiezetapparaten lampen.

Heeft u niets te repareren, maar kunt u door uw specialistische kennis op een van deze gebieden of een ander vakgebied een bijdrage leveren aan het Repair Cafe Schijndel, kom dan eens langs op de 2de donderdag van de maand vanaf 13:30 tot 16:00.


deel deze activiteit

Locatie

SCC 't Spectrum
Schijndel
Steeg 9
5482WN


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.