• Alles
 • (1)
  Natuur
 • (4)
  Sport
 • (20)
  Evenement
 • (14)
  Film
 • (5)
  Muziek
 • (19)
  Theater

Landelijke Old Stars beweegfestival

donderdag 2 september 9:00 t/m 15:00 uur

Bas Ulehake

SCHIJNDEL Op donderdag 2 september a.s. organiseert het Nationaal Ouderenfonds op lokatie Avanti’31 aan de Avantilaan het allereerste landelijke Old Stars Beweegfestival voor de regio Meierijstad. Van 9.00u tot en met 15.00u kan er gesport worden.

Buiten de al bestaande teams OldStars Walking Football RKSV Rhode te Sint Oedenrode, Walking Korfball Celeritas te Schijndel, Walking Multi Sports Hockeyclub Geel-Zwart te Veghel, OldStars walking football PLUSplusTeam bij Avanti, OldStars walking hockey de Hopbel uit Schijndel, OldStars walking handbal Zephyr uit Schijndel, OldStars SCG’18 uit Sint Michielsgestel en het OldStars walking korfbal/football SC Den Dungen, zijn belangstellende senioren van harte welkom!!

In sessies van 20 minuten wordt met beweeg-spelvormen het Old Stars walking football – hockey – handbal en korfbal door 10 OldStars trainers/coaches aangeboden. Tevens zal op die dag de Voedingsacademie ( werkt nauw samen met Papendal in Zeist) de deelnemers meer inzicht geven in goede en gezonde voeding.

Nog geen kennis gemaakt met dit beweegconcept voor senioren?

Deze dag is dus niet alleen voor de al aangesloten OldStars/walkingsporters maar ook voor diegene die interesse hebben in dit mooie beweegconcept voor senioren! Dus kent u iemand in uw omgeving, laat haar/hem dan meekomen en van deze dag genieten! 

De dag wordt geheel verzorgd door het Nationaal Ouderenfonds en zal muzikaal omlijst worden door de Old Stars Big Band.

“Graag gaan wij deze dag ook koppelen aan een Goed Doel, in dit geval aan de stichting “Heb Hart voor Longen”. De deelnemers zal gevraagd worden om een gesloten enveloppe met inhoud, ieder bedrag is welkom, in een daarvoor bestemde donatiebus bij de entree te stoppen. Aan het eind van de dag zal de inhoud aan het bestuur overhandigd worden”, laat de organisatie weten.

Wilt u meer informatie over deze dag:

Wim Vermeulen 0622017768 of mail walkingsports19@gmail.com


deel deze activiteit