• Alles
 • (41)
  Evenement
 • (1)
  Film
 • (3)
  Muziek
 • (12)
  Theater

Filmclub Schijndel wereldcinema “Polen”

dinsdag 30 november 20:00 uur

Foto:

SCHIJNDEL | Filmclub Schijndel heeft op 30 november een wereldcinema film “Polen” op het programma staan. Vanaf 20.00 is deze film in ‘t Gasthuis te bekijken. 

Film omschrijving

Op dinsdag 30 november vertoont filmclub Schijndel een aangrijpende Poolse film, die grotendeels gebaseerd is op ware gebeurtenissen. Centraal staat de zoektocht naar een nieuwe identiteit, een tweede kans, om te kunnen ontsnappen aan het verleden. Een film vol humor, maar ook met een scherp randje, doorleefd en verrassend. Een film om niet snel te vergeten. Op talloze festivals is hij dan ook, terecht, overladen met nominaties en prijzen.

Toegangsbewijs en Corona

Reserveren van de toegangskaarten kan alleen online via www.schijndelfilm.nl. Op donderdag 25 november vanaf 20.00 uur voor leden, op vrijdag 26 november vanaf 20.00 uur voor niet-leden. Toegang voor leden is €6, voor niet-leden €7,50. 

Naast een filmkaartje is ook een corona-toegangsbewijs vereist.

Dit kan met de CoronaCheck App met QR code, met het gele boekje, of met een uitgeprint vaccinatiebewijs. Een negatieve testuitslag (PCR) volstaat ook, maar deze mag niet ouder zijn dan 24 uur. Om de QR code te controleren is een ID bewijs nodig (rijbewijs, ID-kaart of paspoort).
deel deze activiteit

Locatie

Het Gasthuis
Schijndel
Lidwinahof 70
5481 HL


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.