• Alles
  • (38)
    Evenement
  • (4)
    Muziek
  • (11)
    Theater

Filmclub Schijndel vertoond “The Father”

dinsdag 2 november 18:15 t/m 20:15 uur

Dinsdag 02 november kunt u, bij Filmclub Schijndel, in de podiumzaal van ‘t Spectrum komen kijken naar de film “A perfectly normal family”. De film zal om 18.15 uur van start gaan.

Filmomschrijving

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown, The Favourite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar. Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd. Zijn verbluffende acteerprestatie leverde Hopkins zijn tweede Oscar voor Beste Acteur op. Florian Zeller won de Oscar voor Beste Bewerkte Scenario. Hij verfilmde zelf zijn gelauwerde toneelstuk dat, onder andere, op het West End en Broadway te zien was.

Reserveren

Naast het hebben van een toegangsbewijs is ook een coronatoegangsbewijs (via de CoronaCheck  App, QR code / het gele boekje / een afdruk van je vaccinatie) vereist! Een negatieve testuitslag (PCR) volstaat ook. Deze mag niet ouder zijn dan 24 uur.

Maximaal 2/3 van het aantal stoelen in de zaal is ter beschikking. Zo kun je wat ruimer zitten tot de andere bezoekers. 

Leden kunnen inschrijven vanaf 28-10-2021 vanaf 20.00 uur (niet leden kunnen vanaf 29-10-2021 reserveren).

Toegang

Toegang voor leden is gratis, voor niet leden bedraagt de entree €8,50.

Meer informatie: www.schijndelfilm.nl
deel deze activiteit

Locatie

SCC 't Spectrum
Schijndel
Steeg 9
5482WN


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.