• Alles
 • (1)
  Zakelijk
 • (24)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (2)
  Theater

Tuinconcert door Tullia Melandri en Evan Buttar

zaterdag 24 juli 15:00 t/m 16:00 uur

GEMONDE | Op zaterdagmiddag 24 juli 2021 zal er van 15.00u tot 16.00u in de grote pastorietuin aan de Sint-Lambertusweg 122, 5291 AD Gemonde een tuinconcert plaatsvinden door Tullia Melandri op piano en Evan Buttar op cello.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt met steun van het Nederlands Fonds Podium Kunsten, die de Balkonscènesubsidie in het leven heeft geroepen om de door de coronacrisis getroffen artiesten te ondersteunen. Het concert maakt deel uit van een serie van 3 tuinconcerten in Nederland. Het tuinconcert in Gemonde (gelegen langs de rivier de Dommel, die stroomt van Belgie tot DenBosch) wordt georganiseerd door de Stichting “Cultuur aan de Dommel” CadD uit Geldrop www.cultuuraandedommelgeldrop.com in samenwerking met zijn vaste partner GeelvinckMuziekMusea www.geelvinck.nl. Bij het concert wordt er gebruik gemaakt van een Bechstein vleugel 200 cm uit 1899.

Programma
Felix Mendelssohn (1809-1847) Sonata for Piano and Violoncello in D Major op. 58 (Allegro assai vivace - Allegretto scherzando – Adagio - Molto Allegro e Vivace)
Ludwig van Beethoven (1770-1827) Sonata for Piano and Violoncello in A Major op. 69 (Allegro ma non tanto - Scherzo: Allegro molto - Adagio cantabile - Allegro vivace)
intermezzo na Mendelssohn: R. Schumann (1810-1856) keuze uit muziek op de nieuwe CD van Tullia Melandri. Deze CD is ter plaatse te koop bij de pianiste.

Reserveren: www.ticketkantoor.nl/shop/tuinconcert-MB (of bij aanvang aan de tuinpoort)

Het concert kost 9 euro per persoon. Ter plaatse en in het dorpscafe “De Schuif” tegenover de kerk zijn consumpties verkrijgbaar. Er zijn rondom de pastorie en kerk ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Er zijn wel stoelen beschikbaar bij het concert, maar meenemen van uw eigen gemakkelijke tuinstoel wordt sterk aanbevolen door de organisatie. Bij slecht weer is zondag 25 juli de reservedatum


deel deze activiteit