• Alles
  • (19)
    Evenement

Onderonsje ‘Foute’ Online Bingo Show

zaterdag 10 april 19:30 uur

Bas Ulehake

SCHIJNDEL | ‘t Onderonsje is heel blij met alle bestellingen die ze mogen ontvangen en maken die elke keer weer met veel liefde en plezier voor je klaar. Ze missen het dan ook heel erg dat die lunch niet in de lunchroom gegeten kan worden en vinden het dan tijd voor iets positiefs: een foute bingo!

Op 10 april zal de ‘Onderonsje ‘Foute’ Online Bingo Show’ gehouden worden. Niemand minder dan de bingokoningin van Nederland, Rebecca, zal deze avondvullende online bingoshow verzorgen. Of je nu speelt vanaf de bank, de keukentafel of net waar je lekker kunt zitten om thuis - een avondje uit - te beleven. De bingo zal van 19.30 tot 21:45 duren. Kaarten zijn via deze link te bestellen

https://eventix.shop/9ynzyzd2

Hapjesplank en bier/wijn-pakket
Speciaal voor deze avond kun je bij ‘t Onderonsje een hapjesplank en/of bier/wijn-pakket bestellen. Deze pakketten worden voorafgaand aan de bingo thuisbezorgd in de omgeving van Schijndel. Het is ook mogelijk om de pakketten zelf af te halen. Bestellingen kun je doorgeven via 06-47210029.

Vele prijzen
Tijdens de bingo zijn vele verschillende prijzen te winnen van onder andere Etos Schijndel, Mimos boutique, Kopjes, Swanny shop, GIS Hairstyling, PinnedbyK, een weekend weg voor 2 personen en een cadeaubon van 250 euro van ‘t Onderonsje.

Van maandag tot en met zondag (dinsdag gesloten) heeft ’t Onderonsje een bezorg/afhaalservice voor lunch tussen 11:00 en 14:00. Bestellen kan door te bellen of appen naar 06-47210029


deel deze activiteit