Gimmesekapel.
Gimmesekapel.

Terrasconcert van de Gimmesekapel tijdens tweede Pinksterdag

Recreatie en Toerisme 327 keer gelezen

GEMONDE | Helaas gaat de jaarlijkse jaarmarkt op 20 mei aanstaande, 2e Pinksterdag, in Gemonde niet door vanwege een tekort aan vrijwilligers. Maar in Gemonde gaan ze niet bij de pakken neerzitten. Om de dag toch nog een beetje gezellig te maken, heeft de uitbater van zaal “De Schuif”, de heer Verbruggen, besloten om op deze dag in de middag een terrasconcert te organiseren.

Tijdens dit speciale evenement zal de Gimmesekapel het podium betreden en de middag vullen met een gevarieerd repertoire, variërend van Böhmische muziek tot de Engelbewaarder. Deze kapel, die al 42 jaar bestaat en altijd een trouwe deelnemer was aan de jaarmarkt in Gemonde, staat nog steeds actief en energiek in het muzikale landschap.

Om de kapel levendig te houden, zijn ze op zoek naar nieuwe muzikanten. Als je het leuk vindt om in een gezellige omgeving met gedreven muzikanten muziek te maken, ben je van harte welkom. Neem contact op met de heer J. van der Eerden op 06 57423329 of kom gezellig eens langs tijdens een repetitie op donderdagavond in het Schuifke in Gemonde, vanaf 19.30 uur.

Het terrasconcert zal, bij goed weer, plaatsvinden vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur op zondag 2e Pinksterdag, 20 mei aanstaande. Wees welkom op het terras bij zaal de Schuif aan de Dorpstraat 30 in Gemonde en geniet van een middag vol muzikale gezelligheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant