Afbeelding

Muziek & Feest op het plein

zaterdag 10 augustus 2024 12:00

SCHIJNDEL | De vorige editie van “Muziek & Feest op het Plein”, in samenspel met het beachvoetvolley toernooi bij De HeerenMeester, was ronduit fenomenaal! Met de stralende zon, een zee van vrolijke mensen en een overvloed aan verfrissende drankjes, was het een dag om nooit te vergeten.

Vanwege de geweldige reacties en de massale opkomst tijdens onze eerste editie, kondigen wij met veel enthousiasme de tweede editie aan, die plaats zal vinden op 10 en 11 augustus 2024. 

Voor het beachvoetvolleytoernooi hebben we een speciale damespoule en maar liefst twee poules voor heren. Schrijf je nu in via Vincent de Vroomen (06-20133311) of John Boxmeer (06-24113251), of stuur een e-mail naar info@deheerenmeester.nl om zeker te zijn van je plekje in dit toernooi!

Zaterdagavond staat uiteraard een groots feest gepland! We hebben een line-up samengesteld, met optredens van de beste artiesten van het moment! Bereid je voor op een onvergetelijke avond met live optredens van Sven Versteeg, Boer Harm, Gio, Justen de Wildt, DJ Ninochello, Rik Nijman, Rene Ulehake, Peter Hellings, Esther van Heeswijk en DJ Toon Wouters die je gegarandeerd op de dansvloer zullen houden!

Ook zondag kun je nog meer spektakel verwachten, met een line-up vol leuke bands en artiesten die binnenkort worden aangekondigd.

“Zet deze data alvast in je agenda en maak je klaar voor een weekend vol plezier, muziek en feest op het plein voor de HeerenMeester! We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien stralen en genieten tijdens dit onvergetelijke evenement”, aldus de organisatie.


<p>Muziek en Feest op het plein met Beachvoetvolley toernooi</p>

Locatie